Vårt hunddagis

Hunddagiset/pensionatet

Är ett nyrenoverat mysigt litet hundstall med tio boxar, byggda efter Jordbruksverkets lagar och föreskrifter. Här finns både boxar för hundar som vill vara i centrum och se vad som händer och boxar för de hundar som hellre vill vara för sig själva. Två av boxarna har egen rastgård, till för de hundar som gillar att vara ute mycket.

En trivsam miljö

Utomhus håller vi på att anlägga en större rastgård med lite berikning i form av kullar, stenar, träd, leksaker etc. Hundstallet är lantligt och mysigt inrett med sängar, mattor, filtar och fällar (allt av lättstädat och lättvättat material). Här finns även en TV för att miljön ska efterlikna en så trygg hemmiljö som möjligt.

För varje hund

Alla sorters hundar är välkomna, inklusive valpar. Allt anpassas efter hundens ålder och behov. Hunden skall vara vaccinerad mot Parvo och valpsjuka. Jag har valt att bara ha en lägre skala hundar för att kunna ge en individbaserad service till varje hund och kund. Har ni specifika önskemål, tveka inte att berätta om dem. Tass Inn ligger ute på landet, här har vi lugn och ro och går skogspromenader i egen skog. Här träffar man även på hästar, får och höns.
Hundarna rastas minst två gånger per dag, en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen. Utöver detta så vistas de som vill i den stora rastgården ute vid bra väder.