OM OSS

Sandra heter jag som startat Tass Inn. Jag är 29 år gammal och är född och uppvuxen med hundar. Hund- och djurintresset har jag ärvt av min mamma Camilla som också finns att tillgå på Tass Inn.

Jag har sedan barnsben följt min mammas fotspår och assisterat henne i hennes verksamheter inom hunddagis, pensionat, friskvård och rehab sedan 12 års ålder när hon öppnade sitt första mini-pensionat.

Jag har arbetat med vakthundar från 13 års ålder till strax efter gymnasiet där jag ansvarade för deras vård och skötsel.
Något år efter gymnasietiden höll jag mig mest till hästar, och en del assistans på mammas företag i Höör, Camillas Hundrehab och friskvård i Höör, och när jag var 23 år fick jag min lilla dotter Leah som ska fylla 6 år.
Under min föräldraledighet bestämde jag mig för att läsa till djursjukvårdare i Önnestad, några månader innan ansökningstiden öppnade bestämdes det att programmet i Önnestad skulle läggas ner till min förtvivlan. Där och då visste jag ju att det var omvårdnad som jag ville hålla på med så jag läste till undersköterska istället med inriktning Akutsjukvård.

Jag har nu arbetat med människor i några år och saknat djuren varje dag.
Så sommaren 2015 köpte jag och min väldigt stöttande sambo (som jag även har en snart 2-årig son med) vår gård som vi har stora visioner för!

Gården har under 2015 fått sig ett ordentligt ansiktslyft på insidan och ska under 2016 även få ett lyft på utsidan. (Ni har säkert också hört den omtalade frasen ”Rom byggdes inte på en dag…”.)

Jag planerar i framtiden att fortsätta följa min mammas fotspår och läsa till hundfysioterapeut, men det får bli när mina barn är lite större, i dagsläget får jag mig med mina 16 verksamma år med hundar och utbildning för Hunddagisföreståndare och Hundpensionatsföreståndare.
Camilla är 49 år gammal och har liksom jag varit verksam inom hund sedan 13 års ålder.
Camilla har två döttrar, Sandra 29 och Saga 14.

Camilla startade för många år sedan 4-Tassar i Stävie – dagis, pensionat och hundrehab med laser, vibrationsplatta och vattentreadmill.
Hennes bror tog över dagis- och pensionatsverksamheten när Camilla med familj flyttade till nya lokaler i Höör där hon än idag är verksam som hundfysioterapeut och osteopat.

Camilla kommer ni alltså att kunna tillgå både i Höör och i Främmenaryd (Broby/Hästveda).

Camilla är en informationssvamp och utbildningsnarkoman och dedikerat en stor del av livet åt diverse utbildningar. Här kommer några grovt sammansatta och kanske inte helt iordning:

SFHL (Sveriges Fria Hundkurs Ledare), Åsa Ahlbom och Agneta Geneborg) – kursledarutbildning, aktiveringskurser, raskunskap.
Anders Hallgren – instruktörsutbildn och hundpsykologutbildn.
Memea Mohlin – vardags och tävlingslydn
Turid Ruugas – hundens språk och signaler
Inki Sjösten – vardagslydnad
Eva Bodfält – positiv kontakt och tävlingslydn
Renèe Sjöberg – hundens språk och signaler
Kina Moliter Och Marie Fågelqvist – klickerkurser och klicker-camp (trän.läger m klicker)
Lars Fält och Curt Blixt – 1,5 års folkhögskoleutbildning i hund med alla tänkbara ämnen och alla tänkbara föreläsare…
Håkan Björklund – teoretisk avancerad hundsjukvårdskurs
Hundcampus – specilasök
Danmark – mondioring
Ismael Devos – ipo
Övrigt – hårda spår, viltspår (eftersök), mentaltestfigurant
Optilas – laserutbildn
Naturmedicinskt Hälsocenter – Dipl Hundfysioterapeut
ReDog – Cert Hundfysioterapeut
Skandinaviska Osteopatskolan – Osteopat
Anitha Billquist – Reikki Healing
CC Hund & Hästmassage – massage, stretching & stresspunkter

Camilla håller i dagsläget på att utbilda sig till Kiropraktor på häst!